Hej, ime mi je Beti in to je Moja Pisana Nit 🙂

Na svojo podjetniško pot sem stopila, ko je bil (zdaj že zelo živahen) Nik še dojenček. Med porodniško sem se namreč naučila vezenja, da bi izdelala le kakšno ‘cute’ stvar zanj, vendar sem kmalu začela izdelovati še veliko drugih različnih stvari za dojenčke in malčke.

Ugotovila sem, da res uživam, ko vezem in ustvarjam, saj nove ideje kar letijo, čas pa prav tako. Rekla sem si: »To bi rada počela,« in ko sem zbrala dovolj poguma, sem odprla svoje podjetje.

Ideje in izdelke sem imela, ampak ker sem prvič stopila v svet podjetništva, seveda ni šlo vse po načrtu. Naletela sem na nekaj ovir, ki pa sem jih premagala tudi s pomočjo drugih slovenskih podjetnic, ki so mi rade volje odgovorile na vprašanja. Hvala!

Zdaj pa sem tukaj, imam že raznolik izbor izdelkov za najmlajše in mamice. Tako izdelujem kravatke, trakce, špangice in odejice, poleg tega pa vezem na obroče za različne priložnosti. 

Vsi moji izdelki so unikatni in ročno izdelani, ter varni za otroke. Upam, da vam z njimi pomagam polepšati čim več različnih priložnosti.

 

Vabljeni, da si ogledate moje izdelke. <3